Úgy gondolta a herevasalós adócsalásért elítélt bűnöző, hogy ő is elindul a főpolgármesteri címéért Budapesten


Puzsér Róbert után, egy lájkvadász celeb is bejelentette, hogy ő lenne Budapest főpolgármestere, Berki Krisztián mint írja:

“Soha nem akartam politikus lenni, most sem a politikai ambícióim vezettek ahhoz a döntéshez, amit meghoztam. Hanem az, hogy Budapestiként érzem és tudom, hogy Budapestnek változásra és egy jó vezetőre van szüksége.”

A celeb kinyilatkoztatása itt nem fejeződik be, szerinte az ellenzéki oldalon

“a testnevelésből felmentettek társaságának kapálózását” látni és úgy látja, az nem vezet sehova. Így Berki szerint nem lehet leváltani Tarlós Istvánt. “Pedig neki már ideje nyugdíjba menni!”

Berki indulása meglepő, mert van vaj a füle mögött:

Májusban indult a pere, ahol az ügyészség különösen nagy vagyoni hátrányt okozó, bűnszövetségben elkövetett költségvetési csalás bűntette és más bűncselekmények elkövetésével vádolta. Vádlott-társaival mintegy hatmilliárd forintos adócsalás részese volt, amelyből Berki része ötmillió forint. Berki Krisztián az eljárás során vallomást tett, és elismerte a bűnösségét. Berkit ötmillió forint vagyonelkobzás mellett egy év börtönre ítélte a bíróság, amelynek végrehajtását két évre felfüggesztették.

Close