Trehány módon a vasúti sínekre borította a fát egy férfi Medgyesegyháza határában

Medgyesegyháza határában egy férfi a vasúti sínek melletti területről bokrokat és fákat szedett ki. Homlokrakodó traktorral végezte a munkát, több fát a sínek fölé borított. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.

Közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény elkövetésével gyanúsít a rendőrség egy 27 éves férfit, mert Medgyesegyháza térségében, a vasúti sínek melletti területről 2020. augusztus 25-én úgy szedett ki bokrokat és fákat egy homlokrakodó traktorral, hogy a kivágott növények egy része a vasút fölé hajlott. Másnap egy személyvonat a jobb oldali visszapillantójával nekiütközött az egyik belógó faágnak.

Az ütközéstől a tükör behajlott, és betörte a jármű oldalüvegét. A balesetben senki nem sérült meg. Kihallgatásán a férfi elmondta, hogy próbált gondosan eljárni, sajnálja a történteket. A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az ügy iratait 2020. december 14-én továbbította az ügyészségre – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.
A Keleten olvasása ingyen van, de a működtetése nem! Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!