Tovább borogatja a bilit az ördög ügyvédje – újabb nevekkel állt elő!

Folytatódik Borkai Zsolt körének bemutatása a fideszes politikusról kompromittáló képeket, videókat és sztorikat bemutató blog – igaz, konkrét bizonyítékokkal nem állt elő. A titokzatos szerző a mai napra újabb meglepetést ígért, ám jelezte azt is, hogy konkrét fenyegetéseket is kapott már.

A blogon most nem fiatal lányokkal szexelő középkorú kereszténydemokrata családapákat láthatunk, hanem a “győri polip” néhány vezetőjét mutatják be.

Például azt írja, hogy a fideszes Borkai ügyvéd jobb kezének, a jachtos videón is szereplő Rákosfalvy Zoltánnak is van repülős jogsija, de letiltotta azt, így nem lehet követni a gépét flightradaron. Állítólag Borkainak is van egy gépe, amit szintén titkolnak a nyilvánosság előtt.

A blog összeszedte azokat a győri vezető gazdasági és politikai figurákat, akik – állítása szerint – segítették a milliárdos pénzszivattyút, illetve részt vettek Borkaiék háromhetes Maldív-szigeteki turnéján.

Mivel a nevek mellé bizonyítékokat nem rakott a szivárogtató, így a jogszabályoknak megfelelően mi sem írjuk le azokat ebben a cikkünkben.

Alfahír