Közösségi oldalak

Hírek

Tizenkét, az államhatár illegális átlépésével próbálkozó külföldit tartóztattak fel Gyulánál

A Békés megyei rendőrök 2021. január 26-án 5 óra 30 perc és 17 óra 30 perc között tizenkét, a magyar–román államhatár illegális átlépésével próbálkozó külföldi férfit tartóztattak fel. Mindannyian a gyulai közúti határátkelőhelyen akartak bejutni Magyarországra.

Öten egy 7 óra 50 perckor, heten pedig egy 11 óra 35 perckor belépésre jelentkező kamion rakterében rejtőzködtek. Az első csoport tagjai afgánnak, a második teherautóban megbújó férfiak közül hatan szintén afgánnak mondták magukat, egy külföldi pedig azt állította, hogy pakisztáni állampolgár. A személyazonosságukat nem tudták hitelt érdemlően igazolni. Miután a járműveket közösen átkutató magyar és román rendőrök megtalálták őket, nem léphették át az államhatárt, a román hatóság eljárást indított ellenük – tájékoztatta portálunkat Vargáné Dr. Szombati Andrea r. őrnagy a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.

 

A Keleten oldal olvasása ingyen van, de a működtetése nem ingyenes!

 

Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!