Tizenhat határsértőt fogtak el a rendőrök Battonya külterületén

A magukat szír állampolgárnak valló férfiakat Battonya külterületén tartóztatták fel.

Békés megyében, Battonya külterületén 2020. november 6-án 8 óra 30 perc körül, lakossági bejelentést követően elfogtak a rendőrök tizenhat határsértőt. A magukat szír állampolgárnak valló férfiak nem tudták hitelt érdemlően igazolni a személyazonosságukat és azt, hogy jogszerűen tartózkodnak Magyarországon. A rendőrök előállították őket a Battonyai Határrendészeti Kirendeltségre, ahol idegenrendészeti eljárás indul ellenük – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

16:55

Átadták a rendőrök a tizenhat határsértőt a román hatóságnak

2020. november 6-án 8 óra 30 perc körül Battonya külterületén. Valamennyien szír állampolgárnak vallották magukat, de egyikük sem tudta hitelt érdemlően igazolni a személyazonosságát és azt, hogy jogszerűen tartózkodik Magyarországon. A rendőrjárőrök előállították őket a Battonyai Határrendészeti Kirendeltségre, ahol megtörtént a meghallgatásuk, majd 2020. november 6-án 16 óra 25 perckor a rendőrök átadták a határsértőket a román hatóság képviselőinek – tájékoztatta portálunkat Lipták András r. hadnagy a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.
A Keleten olvasása ingyen van, de a működtetése nem! Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!