Közösségi oldalaink

Hírek

Az interneten hirdetett, tíz embert becsapott

Laptopot, televíziót, karórákat, mobiltelefonokat árult egy ismert hirdetési honlapon és egy népszerű közösségi oldalon egy miskolci férfi. Miután azok, akik vásárolni akartak tőle, elutalták a vételárat, nem küldte el nekik azt, amiért fizettek. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.


Ismert hirdetési oldalon és egy népszerű közösségi oldalon hirdetett laptopot, televíziót, karórákat egy miskolci férfi, aki 2018 márciusa és augusztusa között országszerte tíz embert csapott be. Azoktól, akik vásárolni akartak tőle, előre elkérte a vételárat. Ezután azonban a vásárlók hiába várták az árut, nem érkezett meg és a pénzüket sem kapták vissza. A miskolci férfi a közösségi oldalon női nevekkel regisztrált és női profilképeket töltött fel.

Az Orosházi Rendőrkapitányság a miskolci férfit csalás vétség elkövetésével gyanúsítja. A nyomozás vizsgálati szakaszában a rendőrség a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügy iratait 2020. március 10-én továbbította az Orosházi Járási Ügyészségre

– tájékoztatta portálunkat Feuerwerker Béla c. r. alezredes, Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

További hírek a kategóriából: Hírek

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.

 

A Keleten oldal olvasása ingyen van, de a működtetése nem ingyenes!

 

Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!