Közösségi oldalaink

Hírek

Tisztújítás a Békés megyei MSZP-nél

Pluhár Lászlót választotta ismét megyei elnökének a Magyar Szocialista Párt Békés Megyei Területi Szövetségének küldöttgyűlése. A megyei elnökség tagjai a választókerületek vezetői lettek.


A 2022-es országgyűlési választásra történő felkészülés elősegítéseként Miklós Attila békéscsabai elnök kapta azt a feladatot, hogy megszervezzen egy olyan ellenzéki együttműködési csoportot, ahol a megyei polgármesterek és önkormányzati képviselők találkozhatnak és tapasztalatot cserélhetnek.

Miklós Attila békéscsabai elnök

Közös jelöltekre, közös listára, közös miniszterelnök-jelöltre és közös programra van szükség a sikeres ellenzéki együttműködéshez. Csak így kezdhetünk hozzá az egyenlő esélyek megteremtéséhez. Elfogadhatatlan, hogy a születési hely határozza meg, hogy kiből lehet sikeres ember. A lakóhelytől függetlenül mindenkinek azonos állami szolgáltatásokat kell kapnia. Színvonalas oktatástés egészségügyi ellátást. Az aktív évek után méltó idősellátást. Esélyt kell biztosítani mindenkinek, hogy a munkahelyén értéktartó fizetésért dolgozhasson és elérhesse a célját.

További hírek a kategóriából: Hírek

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.

 

A Keleten oldal olvasása ingyen van, de a működtetése nem ingyenes!

 

Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!