Közösségi oldalak

Hírek

Testi sértés Újkígyóson, közokirat-hamisítás Méhkeréken, elfogás Mezőhegyesen

A Békéscsabai Rendőrkapitányság 2021. május 26-án testi sértés miatt őrizetbe vett egy újkígyósi férfit. A gyanú szerint a 35 éves férfi Újkígyóson egy vita során földre lökte és többször megrugdosta ismerősét. A bántalmazott nő súlyosan megsérült.

A méhkeréki közúti határátkelőhelyen 2021. május 26-án 9 óra 30 perc körül egy francia honosságú személygépkocsival belépésre jelentkezett egy román állampolgárságú autós. A 34 éves férfi egy francia forgalmi engedélyt adott át az ellenőrzését közösen végző magyar és román határrendészeknek, akik megállapították, hogy az okmányt meghamisították. A jármű vezetője ellen a román hatóság indított eljárást.

Mezőhegyes külterületén 2021. május 27-én 0 óra 15 perc körül elfogtak a rendőrök egy román állampolgárságú férfit, aki ellen orgazdaság miatt az Érdi Járásbíróság nemzetközi elfogatóparancsot adott ki. A 36 éves férfit a rendőrjárőrök előállították a Mezőkovácsházi Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók őrizetbe vették – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.