Békés megyében történt

Testi sértés gyanúsítottjának előállítása Orosházán, gyújtogatásig fajult konfliktus Medgyesegyháza – Bánkúton és kábítószer birtoklása gyanúja miatt történt rendőri intézkedés Békéscsabán.

Testi sértéssel gyanúsítható férfit állítottak elő a rendőrök 2021. március 31-én kora délután Orosházán. A 60 éves férfi 2020 decemberében Orosházán, a Szabadság téren egyik ismerősével verekedett, ezért indult ellene büntetőeljárás. A másik férfit a rendőrök már korábban kihallgatták.

Medgyesegyháza Bánkút településrészén 2021. március 31-én 19 óra körül egy tettlegességig fajult konfliktust követően egy 19 éves fiatalember meggyújtotta haragosa házának falát. Az épületben senki nem volt, a tüzet a szomszédok rövid idő alatt eloltották, néhány ezer forintos kár keletkezett. A rendőrök a fiatalt előállították és a Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság eljárást indított ellene.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrjárőrei 2021. március 31-én 20 óra 45 perc körül Békéscsabán, az Andrássy út és a Szabó Dezső utca kereszteződésében igazoltattak egy fiatal férfit. Az ellenőrzéskor alufóliába csomagolt kábítószer gyanúját keltő növényi törmeléket találtak nála. A 20 éves békéscsabai fiatalembernél a drogteszt pozitív eredményt mutatott. A nyomozók kábítószer birtoklása gyanúja miatt büntetőeljárást indítottak ellene és igazságügyi szakértővel vizsgáltatják meg a lefoglalt őrlemény hatóanyag-tartalmát és azt, hogy a rendőri intézkedés előtt milyen szert fogyaszthatott.

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.
A Keleten olvasása ingyen van, de a működtetése nem! Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!