Közösségi oldalak

Hírek

Szomszédját lopta meg egy férfi Szeghalmon

Pénzt lopott a szomszédjától egy férfi Szeghalmon. A gyors rendőri intézkedésnek köszönhetően azonban a teljes összeget nem tudta elkölteni. Az ügy vizsgálata befejeződött.

Szomszédját lopta meg egy férfi 2022. augusztus 26-án kora délután Szeghalmon. Tudta, hogy a férfi elment otthonról és azt is tudta, hol tartja a pénzét, mert amikor kölcsönkért tőle, látta, honnan vette elő a megtakarítását. Bement a ház melléképületébe, elővette a pénzes borítékot, amiből kivett százezer forintot. Tartozásai voltak, de csak az egyiket volt ideje megadni, mert a rendőrök néhány órával a bűncselekmény után előállították. A lopott pénz több mint felét lefoglalták tőle és visszaadták a tulajdonosának. A Szeghalmi Rendőrkapitányságon a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték és az ügy iratait 2022. szeptember 16-án továbbították az ügyészségre – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

RSS Sportklub hírek

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.

 

A Keleten oldal olvasása ingyen van, de a működtetése nem ingyenes!

 

Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!