Szavazzon a gyermekek verseire!

Ma van a Közlekedési Kultúra Napja. A Békés Megyei Baleset-megelőzési Bizottság ebből az alkalomból közzétette a korábban kiírt pályázatára érkezett gyermekverseket, amelyek közül az olvasók választhatják ki a legjobban sikerült sorokat. A győztes gyermek egy 20 ezer forint értékű ajándékutalványt kap.

A Békés Megyei Baleset-megelőzési Bizottság pályázatot hirdetett, amelyre közlekedési témájú gyermekverseket vártak. A legjobban sikerült költeményeket 2020. május 11-én, a Közlekedési Kultúra Napján a Facebookon, a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Információs Portálján tették közzé.

A gyermekek fontos tanácsokat rejtettek a rímekbe szedett sorokba, mindegyik költemény nagyon értékes alkotás. A közönség, az olvasók választhatják ki, hogy melyik vers írója kapja a fődíjat, a Békés Megyei Baleset-megelőzési Bizottság ajándékát, egy 20 ezer forint értékű vásárlási utalványt. Emellett több ajándékcsomag is gazdára vár.

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.
A Keleten olvasása ingyen van, de a működtetése nem! Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!