Közösségi oldalak

Hírek

Rendőrségi hírek Békés megyéből

Gyomaendrődön szabálysértés és ittas járművezetés gyanúja miatt, Pusztaföldváron és Mezőberényben pedig körözés alapján történt rendőri intézkedés.

Gyomaendrőd külterületéről 2021. június 15-én 4 óra körül előállítottak a rendőrjárőrök egy erdőkertesi férfit. Személygépkocsit vezetett annak ellenére, hogy nincsen jogosítványa. A 41 éves férfit a Szarvasi Rendőrkapitányság szabálysértési őrizetbe vette, és engedély nélküli vezetés szabálysértés miatt a rendőrök három napon belül bíróság elé állíthatják. Az igaztoltatáskor a szonda alkoholfogyasztást jelzett az autósnál, ezért a rendőrök ittas járművezetés gyanúja miatt büntetőeljárást is indítottak ellene.

Pusztaföldváron, 2021. június 15-én 11 óra 45 perc körül elfogtak a rendőrök egy budapesti férfit, akinek közokirat-hamisítás gyanúja miatt körözését rendelte el az egyik budapesti kerületi rendőrkapitányság. A 47 éves férfit a rendőrjárőrök előállították az Orosházi Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták.

A Békési Rendőrkapitányság rendőrjárőrei 2021. június 15-én 17 óra 15 perc körül elfogtak egy mezőberényi férfit, aki ellen lopás miatt a Békési Járásbíróság elfogatóparancsot adott ki. A 28 éves férfit a rendőrök előállították a rendőrkapitányságra és őrizetbe vették – tájékoztatta portálunkat Lipták András r. hadnagy a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.