Közösségi oldalak

Hírek

Sorra állították elő Békés megyében az értetlen piás autósokat

Volt közöttük olyan, akit már korábban eltiltottak a vezetéstől, és egy másik férfinek pedig soha nem is volt jogosítványa, mégis volán mögé ült.

Békés megyében 2023. szeptember 8-a és szeptember 11-e között a rendőrök hat esetben intézkedtek ittas járművezetés gyanúja miatt. Ötször személygépkocsi-vezetőket állítottak elő, az egyik férfi pedig mezőgazdasági géppel közlekedett, amikor a rendőrök ellenőrizték.

Volt közöttük egy férfi, aki nem rendelkezett vezetői engedéllyel, nem is volt neki soha. Őt engedély nélküli vezetés szabálysértés miatt a rendőrök őrizetbe vették és három napon belül bíróság elé állíthatják. Egy másik autósnak pedig, bár volt jogosítványa, korábbi szabálytalansága miatt eltiltották attól, hogy vezessen. Ellene büntetőeljárás indult – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

A rendőrség rendszeresen felhívja a figyelmet az ittas vezetés veszélyeire. Az alkohol rontja az érzékelési és reagálási képességet. Ittasan senki ne üljön a volán mögé! Semmi nem lehet ok arra, hogy miután alkoholt ittak, vezessenek, és ezzel kockára tegyék, veszélyeztessék a saját vagy mások életét, testi épségét

RSS Sportklub hírek

YouTube csatorna

RSS Időjárás

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.

 

A Keleten oldal olvasása ingyen van, de a működtetése nem ingyenes!

 

Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!