Közösségi oldalak

Hírek

Sorozatbetörők ügye az ügyészségen

Két büfébe és két italozóba tört be egy férfi Békéscsabán. A rendőrök elfogták, majd az ellene indított büntetőeljárás iratait továbbították az ügyészségre.

Három nap alatt négy helyre tört be egy férfi Békéscsabán. A sort 2021. május 3-áról 4-ére virradó éjjel kezdte, akkor a Tessedik utcában egy lángosos ablakát törte be, majd az Ihász utcában egy söröző hátsó ajtaját feszítette fel. Mindkét helyről lopott is. Három nappal később a Szarvasi úton rongálta meg egy lángosos kiadóablakát, és a büfé pénztárgépéből váltópénzt, a pultról pedig egy mobiltelefont lopott el. Végül május 9-én 2 óra körül az Aradi utcában be akart menni egy borozóba.

Az épület egyik ablakáról lebontotta a redőnyt, betörte az ablakot, de ekkor egy nő megzavarta és ezért elmenekült. A rendőrök a 23 éves telekgerendási férfit a történtekről érkezett bejelentés után rövid időn belül elfogták, így a sorozatát nem folytathatta. A Békéscsabai Rendőrkapitányság büntetőeljárást indított ellene, és az ügyének vizsgálatát befejezte. A nyomozás iratai 2021. december 6-án átkerültek az ügyészségre – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.