Közösségi oldalak

Hírek

Saját halottjának tekinti Gyomaendrőd az elhunyt Ciberét, azaz Varga Mihályt

Cibere a bohóc, időnként kis kék, ütött-kopott Trabantjával járta az utakat, és összetéveszthetetlen hangján tájékoztatta a város lakóit a legújabb programokról. Egy ikonikus figura, akit nem lehetett nem szeretni. Mindamellett, hogy aktív résztvevője volt a Besenyszegi Gyereknapnak, ő töltötte be a főszervezői szerepet is négy évtizeden keresztül. Nem csak a gyereknapon bontakozott ki, hanem a Városi Cibere Mikulás vezéralakja is volt. Honnan is a Cibere név? Gyerekkorában szegény körülmények között nevelkedett és sokszor nem futotta másra a három gyerekét egyedül nevelő anyának, mint ciberés kenyérre. Misike az iskolában a tízórai evés közben fülig lekváros lett, osztálytársai és tanítója elnevezték Ciberének.

Varga Mihály „Cibere”

Gyomaendrőd Város Önkormányzata 2018. évben Varga Mihály részére Gyomaendrődért Emlékplakettet adományozott. Gyomaendrőd Város Önkormányzata saját halottjának tekinti Varga Mihályt

– írja közösségi oldalán Toldi Balázs polgármester.

YouTube csatorna

Médiapartnerek
Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.

 

A Keleten oldal olvasása ingyen van, de a működtetése nem ingyenes!

 

Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!