Közösségi oldalak

Hírek

Rogán és sleppje folyamatosan hazudik – a TISZA párt NEM támogatja a migrációt!

Rogán Antal és sleppje folyamatosan hazudik a magyar embereknek!

Magyar Péter az országjáró körútjának röszkei állomásán a határkerítésnél elmondta, hogy a TISZA Párt támogatja az illegális migráció elleni harcot és a határkerítés fenntartását. Ugyanakkor Magyar Péter azt kéri a magyar kormánytól, hogy számoljon el a határkerítés bekerülési költségével, azzal, hogy mennyi pénz érkezett a megépítésére az Európai Uniótól, és mennyibe került a magyar adófizetőknek. A TISZA Párt arra is várja a választ a magyar kormánytól, hogy hány embercsempészt engedtek ki az utóbbi 1-2 évben és hogy miért került a Szeged-Röszke vasútvonal felújítása csaknem háromszor annyiba – 3,5 milliárd forintba kilométerenként -, mint a szerb oldalon található Röszke-Szabadka vasútvonal felújítása.

A TISZA Párt támogatja az illegális migráció elleni harcot és egyetért a határkerítés a fenntartásával. Magyar Péter elmondta, hogy minden tagállamnak joga, sőt kötelezettsége a határainak védelme, különösen, ha az Unió külső határairól van szó. Ugyanakkor azt kéri a magyar kormánytól, hogy számoljon el határkerítés bekerülési költségével, azzal, hogy mennyi pénz érkezett a megépítésére az Európai Uniótól, és mennyibe került a magyar adófizetőknek.

A TISZA Párt arra is várja a választ a magyar kormánytól, hogy hány embercsempészt engedtek ki az utóbbi 1-2 évben és, hogy miért került a Szeged-Röszke vasútvonal felújítása csaknem háromszor annyiba – 3,5 milliárd forintba kilométerenként -, mint a szerb oldalon található Röszke-Szabadka vasútvonal felújítása.

Megengedhetetlennek tartja a TISZA Párt, hogy nem kártalanítják azokat a röszkei és ásotthalmi lakosokat, akiknek ingatlanjaik a határkerítés mellett vannak. A röszkei határkerítés mellett élő több száz ingatlan tulajdonosa korábban az ORFK-hoz, magyar és az Európai Bírósághoz is fordult az ügyben, hogy kártalanítást kérjenek, miután az ORFK úgynevezett közérdekű használati jogot jegyzett be a határkerítéstől néhány méterre található házaikra még a migránsválság idején, és emiatt az ingatlanok eladhatatlanná váltak.

A Tisza Párt szerint jól mutatja a kormány álszentségét, hogy miközben az illegális migráció veszélyeiről beszél, csak idén 65 ezer legális gazdasági migránst hoznak be az országunkba egyebek mellett Ázsiából, Vietnámból, és a Fülöp-szigetekről. Csak Debrecenbe 40.000 ázsiai vendégmunkás hoz be a kormány a helyiek megkérdezése nélkül. A TISZA Párt úgy véli, hogy a demográfia problémákat, a munkaerőhiányt nem ázsiai vagy ukrán és török munkásokkal kell megoldani, hanem a kormánynak, és minden pártnak azon kellene dolgozni, hogy legyen egy komplex hazaváró program, hogy a Nyugat-Euróban dolgozó csaknem 1 millió honfitársunkat haza tudjuk csábítani. Illetve elengedhetetlen egy valódi családtámogatási rendszer felállítása, mert a kormány családtámogatása csődöt mondott. Magyar Péter emlékeztetett rá, hogy tavaly született a legkevesebb magyar gyermek a rendszerváltás óta.

RSS Sportklub hírei

YouTube csatorna