Közösségi oldalak

Hírek

Rézkábelek között rejtőzködő migránsok a gyulai határátkelőhelyen

A gyulai közúti határátkelőhelyen, egy török kamion rakterében öt külföldi férfit találtak a rendőrök. A rézkábelek között rejtőzködő migránsok egyike sem tudta hitelt érdemlően igazolni a személyazonosságát.

Békés megyében 2021. január 7-én 5 óra 30 perc és 17 óra 30 perc között öt, az államhatár illegális átlépésével próbálkozó külföldit tartóztattak fel a rendőrök. A magukat afgán állampolgárnak valló férfiak nem tudták hitelt érdemlően igazolni a személyazonosságukat. Mindannyian egy 8 óra 10 perckor a gyulai közúti határátkelőhelyen belépésre jelentkező, rézkábeleket szállító török kamion rakterében rejtőzködtek. Miután a járművet közösen átvizsgáló magyar és román rendőrök megtalálták őket, nem léphették át az államhatárt, a román hatóság eljárást indított ellenük – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

YouTube csatorna

Médiapartnerek
Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.

 

A Keleten oldal olvasása ingyen van, de a működtetése nem ingyenes!

 

Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!