Közösségi oldalak

Hírek

Pozitív szonda két szabálysértéssel

Ittasan, vezetői engedély nélkül, lejárt műszakival közlekedett autójával egy férfi Körösnagyharsányban. A rendőrség az ittas járművezetés miatt indult ügy vizsgálatát befejezte.

Ittasan, vezetői engedély nélkül közlekedett egy lejárt műszaki érvényességű személygépkocsival egy 56 éves férfi 2021. január 7-én 9 óra 45 perc körül Körösnagyharsányban. A rendőrök a Dózsa György utcában állították le. Az alkoholszondás mérés eredménye olyan magas érték lett, amely szerint a rendőrség büntetőeljárást indított. A férfi kihallgatásán elmondta, hogy nem tudja mennyit, de pálinkát és sört is ivott aznap reggel.

A Sarkadi Rendőrkapitányság az ittas állapotban elkövetett járművezetés miatt indult nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügy iratait 2021. március 8-án továbbította az ügyészségre. A férfi ellen azért, mert jogosítvány nélkül vezetett és az autójának lejárt a műszaki érvényességi ideje, szabálysértési eljárás is indult – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.