Közösségi oldalaink

Hírek

Pillanatnyi figyelmetlenség, súlyos következmény

Felborult egy személygépkocsi a 44-es számú főút Kondoros és Kétsoprony közötti szakaszán. A jármű vezetője szabálytalanul előzött, ezután történt a baleset. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.

Békés megyében, a 44-es számú főúton, 2019. október 13-án 17 óra 30 perc körül felborult egy személygépkocsi. Az autó vezetője Kondoros felől Kétsoprony irányába tartott, amikor meg akarta előzni az előtte haladó személygépkocsit. A férfi azonban nem volt elég körültekintő, nem vette észre, hogy őt már előzi egy másik személygépkocsi. Összeütköztek, majd a kocsijával lesodródott az útról. A balesetben a férfi könnyű, utasa súlyos sérülést szenvedett.

A 68 éves férfi, akit a Békéscsabai Rendőrkapitányság közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésével gyanúsít, kihallgatásán elismerte a felelősségét. Azt mondta, hogy egy pillanatnyi figyelmetlenség miatt következett be az ütközés. A rendőrség a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az eljárás iratait 2019. december 19-én továbbította az ügyészségre, tájékoztatta portálunkat Vargáné Dr. Szombati Andrea r. őrnagy a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

További hírek a kategóriából: Hírek

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.

 

A Keleten oldal olvasása ingyen van, de a működtetése nem ingyenes!

 

Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!