Közösségi oldalak

Hírek

Őrizetbe vételek és kerékpárlopás gyanúsítottjának előállítása

A Békéscsabai Rendőrkapitányság 2021. február 12-én szabálysértési őrizetbe vett egy békéscsabai férfit. Az 51 éves férfi korábban erőszakosan viselkedett az édesanyjával, ezért a bíróság megtiltotta neki, hogy felkeresse őt, de ennek ellenére mégis elment hozzá. A rendőrkapitányság munkatársai a férfit a távoltartó határozat szabályainak megszegése miatt három napon belül bíróság elé állíthatják.

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának rendőrei 2021. február 12-én elfogtak egy férfit, akinek a Szarvasi Járásbíróság ittas járművezetés miatt elrendelte a körözését. A 41 éves gyomaendrődi férfit a rendőrök őrizetbe vették.

A Szarvasi Rendőrkapitányság rendőrei 2021. február 12-én Dévaványán előállítottak egy férfit. A 63 éves férfi a múlt héten Dévaványán, egy élelmiszerbolt elől ellopta egy nő kerékpárját, ezért indult ellene büntetőeljárás – tájékoztatta portálunkat Vargáné Dr. Szombati Andrea r. őrnagy a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

YouTube csatorna

Médiapartnerek
Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.

 

A Keleten oldal olvasása ingyen van, de a működtetése nem ingyenes!

 

Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!