Őrizetbe vétel Szarvason és Békéscsabán, garázdaság Battonyán és kerékpárlopás Szeghalmon

A Szarvasi Rendőrkapitányság rendőrei 2021. augusztus 4-én elfogtak egy 20 éves szarvasi férfit, aki ellen a Gyulai Törvényszék lopás bűncselekmény miatt elfogatóparancsot adott ki. A férfit a rendőrök őrizetbe vették.

Békéscsabán, a Toldi utcában 2021. augusztus 4-én 17 óra körül elfogtak a rendőrök egy 32 éves férfit, aki ellen a Gyulai Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja elfogatóparancsot adott ki. A rendőrök alufóliába csomagolt kábítószer gyanúját keltő növényi törmeléket találtak nála, valamint az elvégzett gyorsteszt azt jelezte, hogy kábítószert fogyasztott. A Békéscsabai Rendőrkapitányság a férfit őrizetbe vette, illetve kábítószer birtoklása gyanúja miatt nyomozást rendelt el, és szakértő bevonásával vizsgálja, hogy milyen tiltott szert fogyaszthatott.

A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányág garázdaság miatt büntetőeljárást indított egy 37 éves battonyai férfi ellen, mert 2021. augusztus 2-án 20 óra körül Battonyán, a Somogyi Béla utcában szidalmazta és bántalmazta volt élettársát. A nő könnyű sérülést szenvedett.

Szeghalmon, egy étterem elől 2021. augusztus 4-én 21 óra 45 perc körül ellopták egy férfi lezárt kerékpárját. A rendőrök a bűncselekményről érkezett bejelentés után rövid idő alatt elfogták és előállították a lopás gyanúsítottját, egy 29 éves mezőberényi férfit. A kerékpárt a nyomozók lefoglalták és visszaadták a tulajdonosnak – tájékoztatta portálunkat Lipták András r. hadnagy a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.
A Keleten olvasása ingyen van, de a működtetése nem! Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!