Közösségi oldalak

Hírek

Novák Elődék több tucat embert hívtak tüntetni, de vajon kifizetik helyettük a büntetést is?

A hatóságok tiltása ellenére több százan gyűltek össze a Kossuth téren Toroczkai László meghívására. A Mi Hazánk Mozgalom elnöke azért szervezett demonstrációt március 15-re, hogy így tiltakozzon szimpatizánsaival a kormány korlátozó intézkedései ellen. A tömeg először a Vígadó téren gyűlt össze, majd onnan vonult át a parlament elé. A rendezvénynek végül a rendőrség vetett véget.

 

Náhány száz ember gyűlt össze a Mi Hazánk Mozgalom tüntetésén, akik először a Vigadó téri kaszinó elé vonultak. Időközben a rendőrség igazoltatás közben figyelmeztette Toroczkai Lászlót, hogy nem engedélyeznek semmilyen demonstrációt a korlátozások miatt. Ennek ellenére a politikust és a demonstrálókat engedték továbbmenni a kaszinó elé.

A helyszínre vonuló rendőrökök ezt követően körbezárták a Vigadó utcát, és elkezdték igazoltatni a tüntetőket, miközben elmondta beszédét a Mi Hazánk Mozgalom pártelnöke. Egy biztos, hogy a hatóságok tiltása ellenére megjelent tüntetők pénzbírságra számíthatnak amit Novák Elődék biztosan nem fognak nekik kifizetni.

A Vigadó utcából kizárólag igazoltatás után engedták ki az embereket. Ennek ellenére Toroczkai Lászlóék kitörtek és lendületesen elindultak a Parlament felé. A demonstrálók közt jelen volt a tüntetést szervező párt ismertebb politikusai közül Novák Előd és Dúró Dóra is.