Közösségi oldalak

Hírek

Nem adott elsőbbséget, balesetet okozott

Kikanyarodott egy motoros elé egy tehergépkocsi Békéscsabán, az Andrássy úton. A két jármű összeütközött, a motor vezetője súlyosan megsérült. A baleset körülményeinek vizsgálata befejeződött, a rendőrség az eljárás iratait továbbította az ügyészségre.

Békéscsabán, az Andrássy úton, 2019. november 19-én 14 óra körül összeütközött egy tehergépkocsi és egy motorkerékpárral közlekedő férfi. A tehergépkocsi a külső sávban ment, és a sofőr meg akart fordulni, de mielőtt elkezdett balra kanyarodni, nem engedte el a belső sávban mögötte érkező motorost. Kikanyarodott elé, összeütköztek és a motor vezetője súlyosan megsérült. A Békéscsabai Rendőrkapitányság a tehergépkocsi vezetőjét közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésével gyanúsítja. A rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a baleset körülményeinek vizsgálatát befejezte és a büntetőeljárás iratait 2020. március 11-én továbbította a Gyulai Járási Ügyészségre

– tájékoztatta portálunkat Vargáné Dr. Szombati Andrea r. őrnagy a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.

 

A Keleten oldal olvasása ingyen van, de a működtetése nem ingyenes!

 

Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!