Közösségi oldalak

Hírek

Negyven leendő rendőrjárőrt köszöntött Vörös Ferenc főkapitány

Békés megyéből negyvenen kezdték meg a 10 hónapos rendőrjárőr képzést. Fotó: police.hu

Negyven leendő rendőrt köszöntött 2023. szeptember 7-én Vörös Ferenc r. ezredes, a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője.

A csoport tagjai jövő héten hétfőn kezdik meg a 10 hónapos képzésüket, amelyet követően rendőrjárőrként szolgálnak majd. Harminckilencen Szegeden ülnek iskolapadba, egy hallgató pedig Budapesten folytatja majd a tanulmányait. A megyei rendőrfőkapitány személyesen fejezte ki jókívánságait, mindannyiuknak erőt, egészséget, jó tanulást, sok sikert kívánt és biztosította őket arról, hogy számítanak rájuk, a munkájukra.

Határvadász és rendőrjárőr képzések ezután is indulnak, így a toborzás folyamatos. Békéscsabán, a 2023. szeptember 6-án megrendezett Békés Megyei Közfoglalkoztatási Kiállításon is volt rendőrségi stand, sokan érdeklődtek a hivatásos szolgálat iránt. Ezen a héten pénteken 11 és 13 óra között a Csaba Center Bevásárló- és Szórakoztató Központ földszintjén állnak az érdeklődők rendelkezésére a toborzó rendőrök, másnap, szeptember 9-én pedig 10–15 óráig Szarvason, a Szilvanapokon kereshetik fel őket azok, akik információkat szeretnének kapni a képzésekről, a rendőrjárőrök és határvadászok feladatairól.

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálatán is lehet jelentkezni, a 66/523-700-as telefonszám munkaidőben hívható. A karrier@bekes.police.hu e-mail cím is működik, az erre küldött levélben is lehet tájékoztatást kérni a különböző képzési és álláslehetőségekről.