Közösségi oldalak

Hírek

Négy kérdést tett fel Magyar Péter Orbán Viktornak

Mivel hazánkban, Európában példátlan módon, két éve háborús veszélyhelyzet van és erre hivatkozással rendeleti kormányzás folyik, a magyar emberek nevében az alábbi kérdésekre várom az őszinte válaszát

– közölte Magyar Péter közösségi oldalán.

  • Igazak-e azok a hírek, hogy hazánkban alig néhány százezer emberre elegendő óvóhely áll rendelkezésre és a meglévő óvóhelyek közül jelenleg többet is átalakítanak profitszerzési céllal? Ha igen, akkor ez kinek a felelőssége?
  • Igaz-e, hogy sok magyar településen még a polgári védelmi szirénák sem működnek, amik egy valódi veszélyhelyzet esetén figyelmeztethetnék a lakosságot? Ha igen, ez kinek a felelőssége?
  • Hogy lehet az, hogy Magyarországon senki nem ismeri azt a veszélyhelyzeti tervet, amely alapján tudható lenne, hogy kinek, mikor, mi a teendője egy terrortámadás, egy természeti katasztrófa, vagy egy külső támadás esetén?
  • Hogy lehet az, hogy miközben hazánknak alig pár ezer hadra fogható professzionálisan kiképzett katonája van, közülük több százat Csádba küld, miközben a szomszédunkban véres háború folyik.