Ne hagyják őrizetlenül a táskáikat!

Megloptak egy nőt egy üzletben Mezőkovácsházán. Elvitték a két bevásárlószatyrát, amit a bolt előterében hagyott. A rendőrség mindenkit arra kér, hogy vigyázzon a dolgaira!

Mezőkovácsházán, egy üzletben 2020. december 6-án kora este ellopták egy nő két bevásárlószatyrát. Az éppen akkor vásárolt dolgokkal tele szatyrokat a nő a bolt előterében hagyta. A rendőrök azonosították és 2020. december 17-én kihallgatták a lopás gyanúsítottját. A különböző áruk egy részét megtalálták nála, lefoglalták és visszaadták a tulajdonosnak.

A történtek kapcsán a rendőrség mindenkit arra kér, hogy vigyázzon a dolgaira! Sehol ne hagyja még rövid időre sem őrizetlenül a táskáját, pénztárcáját, mobiltelefonját! Vásárlás közben ne tegyék bele a bevásárlókocsiba se ezeket, mert amikor elfordulnak, nézelődnek, válogatnak a termékek között, bárki pillanatok alatt könnyen kiemelheti onnan. A megvásárolt ajándékokat ne hagyják a parkoló autók utasterében, a boltok elé letámasztott kerékpárok kosarában, kormányára akasztva!