Közösségi oldalak

Hírek

Murányi Levente: Jakab hülye, Gyöngyösi nemzetáruló

Murányi Levente ’56-os forradalmár, a Jobbik volt alelnöke

Gyöngyösi Márton „nem is hazaáruló, több annál, nemzetáruló” – mondta Murányi Levente ’56-os forradalmár, a Jobbik volt alelnöke a Magyar Jelennek adott interjújában. A párt egykori országgyűlési képviselője olyan megdöbbentő dolgokat állított a Jobbikról, miszerint „az egész Jobbik egy mese”, „ez már a pénzről szól”, „Gyöngyösi Márton nem különb morális kérdésekben, mint Földi István”, illetve, hogy Gyöngyösi „az amerikaiak, ha úgy tetszik, a háttérhatalom embere”.

Egészen megdöbbentő részleteket árult el a Jobbikról Murányi Levente abban az interjúban, amelyet a Magyar Jelennek adott. A párt egykori alelnöke a múlt szombaton tartott tisztújításról, és az elnökjelöltekről azt mondta, találkozott Ander Balázzsal és Gyöngyösi Mártonnal is a kongresszus előtt, mindkét jelölt beszédét meghallgatta. – Balázsénak volt tartalma és mondanivalója, Gyöngyösié ezzel szemben egy jó nagy pufogtatás, jó nagy mellébeszélés volt. Ezt követően megkértem, világosítson fel, melyik éne az igazi: amit 2012 tájékán láttunk a parlamentben, vagy a mostani, amit Brüsszelben folytat nemzetárulási szinten a magyarság ellen? Mellébeszélt, mint mindig – fogalmazott Murányi, aki szerint

Gyöngyösinek „igazából nincs mondanivalója”.

– Kedveltem, mert kulturált, jó megjelenésű, szimpatikus fiatalembernek gondoltam, több nyelven beszél. Tudható, hogy Münchenben érettségizett, és Írországban védte meg a diplomáját. A műveltsége megfelelő volt ahhoz, hogy az ember azt gondolja, hogy átlát a szitán politikai kérdésekben. (…)

A filoszemitizmus csúcsára eljutni a fejlődés csimborasszója volt a véleménye szerint

– mondta a jobbikos.

Mint fogalmazott, a szombati választáson, amikor Ander Balázs bejelentette visszalépését Gyöngyösi javára, akkor ő felállt és dühöngve elment, „mert gyakorlatilag Ander Balázs is átállt”.

– Ez egy sunyi dolog volt, mert velem nem közölte, pedig én több helyen is kampányoltam az érdekében, illetve a párt érdekében, mert én úgy gondolom, hogy Gyöngyösinél mindenképpen jobb lett volna Ander Balázs. Gyakorlatilag elárult, el se mentem volna a kongresszusra, ha ezt tudom. (…) Az egész Jobbik egy mese – nyilatkozta Murányi.

A Jobbikon belüli harcokról a volt alelnök azt mondta, „ez már a pénzről szól. Az egész Jobbik a pénzről szól”, míg Jakab Péterről úgy fogalmazott, azt gondolta, hogy egy politikailag informált, széles látókörű valaki.

– Nem az. A politikához tök hülye. Nincs politikai érzéke. És ez a BKV-ellenőr asszisztensnője, aki lehet, hogy neki az ágyban nagyon kedvező, de a politikához szintén tök hülye. És így két politikához tök hülye vezette a pártot idáig

– hangsúlyozta.

Murányi Levente beszélt a molesztálási botrányba keveredett Földi Lászlóról is, akinek elnökjelöltségére akkor úgy reagált:

„gyerekek ez most vicc?”. – Hogy egy ilyen morális válságba zuhanó, és a pártot magával rántó alakot nevezünk elnöknek?

Hát észnél van itt még valaki? Ugye aztán kiderült, hogy ezt Jakab tolta maga előtt, és a háta mögött akar irányítani, ha nyer. De hát nem nyert, hál’ Istennek. Eddig ennyire még nem süllyedtek – mondta, hozzátéve, „bár, más területen Gyöngyösi Márton nem különb morális kérdésekben, mint Földi István”.

– Mindkettő alkalmatlan. Jakab Péter azért, mert nem ért a politikához, tök hülye hozzá. Gyöngyösi Márton pedig ellenség, a nemzet ellensége

– emelte ki.

Arra a kérdésre, miszerint korábban CIA-ügynöknek nevezte Gyöngyösit, és ezt továbbra is fenntartja-e, Murányi azt mondta: „Igen!”. – Az amerikaiak, ha úgy tetszik, a háttérhatalom embere. Hogy milyen rangban van, esetleg szabadkőműves, vagy a Bilderberg-csoportnál van pozícióban, ezt én nem tudhatom, mert nincs rálátásom. De hogy úgy viselkedik, mint azok, az nyilvánvaló
– szögezte le, hozzátéve,

„ő nem is hazaáruló, több annál, nemzetáruló”.

A volt alelnök szerint a Jobbiknak már semmi köze a nemzeti párthoz, „ez egy katyvasz”. – Van a Jobbiknak egy politikailag tájékozatlan, buta rétege, amely még mindig elhiszi, hogy ezek jót akarnak, hogy milyen vonalon, azt nem tudom, mert

előbb-utóbb már csicskái lesznek Gyurcsánynak

– zárta gondolatait Murányi Levente.

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.

 

A Keleten oldal olvasása ingyen van, de a működtetése nem ingyenes!

 

Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!