Most már szinte biztos, hogy Bede Zsolt “lebenykezelésen” esett át!

Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő autós tüntetést szervezett Orbán Viktor budai Vár-beli hivatala közelébe, a budapesti Clark Ádám térre. A demonstráció a képviselő által „Kásler-tervnek” nevezett azon intézkedés ellen szerveződött, ami alapján a kórházakból többezer krónikus beteget dobtak ki, hogy felszabadítsák az ágyaikat a koronavírus-járvány egy későbbi szakaszára.


A tüntetésre ellátogatott B. Zsolt provokátor is, aki először egy doboz Xanax gyógyszert igyekezett Hadházy képviselő autójának ablaktörlője mögé elhelyezni, majd amikor ez nem sikerült, harsány óbégatásba fogott, miszerint a képviselő „elütötte” őt. Itt érdemes megjegyezni, hogy a Xanax vényköteles tabletta, az nem derült ki, hogy B. Zsolt kinek a nevére felírt dobozt igyekezett Hadházy autóján elhelyezni.

Ha azt hitte, hogy a magyar politikatörténet legviccesebb kamuesését már látta akkor, amikor Kunhalmi Ágnes lepattant az MTVA ajtajáról, akkor mindenképpen nézze meg az említett jelenetet a lenti videóban. B. Zsolt egyébként azt írta a blogjára, hogy „térd magasságában meg is sérült Zsolt” – írja a Magyarhang

Győződjön meg saját maga, hogy milyen „sérüléseket” szenvedhetett a lebenykezelt:Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.
A Keleten olvasása ingyen van, de a működtetése nem! Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!