Mindketten hibáztak

Nem adott elsőbbséget egy kerékpáros egy autósnak Orosházán. Összeütköztek, személyi sérülés nem történt, de a személygépkocsit vezető férfi a baleset után nem állt meg, elhajtott a helyszínről. A rendőrség a cserbenhagyás ügyében befejezte a vizsgálatot.

Kerékpáros okozott balesetet 2020. augusztus 15-én kora este Orosházán. A férfi úgy hajtott be a Szentesi úti körforgalomba, hogy nem adott elsőbbséget egy személygépkocsinak. Összeütköztek, és a kerékpáros, aki a későbbi vizsgálatok eredménye szerint ittas volt, nem sérült meg. Az autós a baleset után nem állt meg, nem győződött meg arról, hogy történt-e személyi sérülés, hanem elhajtott a helyszínről.

Csak később, amikor már a rendőrök is intézkedtek, akkor ment vissza a körforgalomhoz. A kerékpáros férfi ellen szabálysértési eljárás indult, a személygépkocsi vezetőjét pedig cserbenhagyás bűncselekmény elkövetésével gyanúsítja a rendőrség. A nyomozás vizsgálati szakaszába az Orosházi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és a büntetőeljárás iratait 2020. november 4-én továbbította a Gyulai Járási Ügyészségre – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

 

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.
A Keleten olvasása ingyen van, de a működtetése nem! Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!