Minden Pintér kezében van róla, csak nincs helyette más Győrben

A héten egy Ördög ügyvédje címen futó blogon kezdtek megjelenni különböző történetek és fotók Borkairól, illetve egy hozzá közel álló ügyvédről, Rákosfalvy Zoltánról. Rákosfalvy neve onnan lehet ismerős, hogy Győr és Pécs után Miskolcon is ő nyerte el a kaszinókoncessziót.

Az ismeretlen szerző által vezetett blogon egyelőre fotók kerültek ki „bizonyíték” gyanánt: ezek azonban csak annyit bizonyítanak, hogy Borkai Rákosfalvy és fiatal nők társaságában mulatott egy jachton. A szerző állítása szerint a nők prostituáltak, emellett kábítószer-fogyasztással és korrupcióval is vádolja Borkait, de ezekre egyelőre semmiféle bizonyítékot nem prezentált, ellenben további részleteket ígért.

Természetesen a fideszes Borkai mindent tagad!

 

Fenyegetnek, persze, hogy fenyegetnek. Ezt tették az elmúlt hónapokban is. Azt hiszik, hogy a családom és magam védelmében nem fogom felhasználni, ami a kezemben van. Pontosan tudják már, hogy mindent dokumentáltam. Egy biztos, ha börtönbe kell menni, oda nem egyedül fogok.

És még egy dolog: szeretek élni, és akarok is. Ugye értitek mire gondolok?!

Nézzük akkor így elsőként Borkai Zsoltot, a Fidesz győri üdvöskéjét. Nem fogja senki velem szemben megvédeni, mert az olimpiai leszereplés miatt kiesett Orbánnál a pikszisből. A belügyminisztériumi kontaktom már tavaly megmondta, hogy minden Pintér kezében van róla, csak nincs helyette más Győrben. Nem szeretik, eltűrik.

Tavaly, azaz 2018-ban pünkösdkor akart Borkai lazítani menni. Neki ez jár, a sok „szívességért” cserébe gyakorlatilag követelte ezeket az utakat. Ekkor Rákosfalvy biztosította a magángépet, ami egyébként szerintem valamelyik cége nevén van. Pérről szálltunk fel, velünk utazott a győri vendéglős, Szabó Ervin is. A lányokat én intéztem Pesten, Borkai három prostit rendelt, fejenként másfél millió forintba kerültek, plusz a szokásos kokaint. Abból 5 grammot kért, ami százötvenezer forintba került (kicsit a lányok persze lehúzták őt ezzel is). Kivételesen a több mint négy és fél millió forintot Borkai adta a kezembe. Volt miből, hiszen az ügyvéd kolléga éppen előtte fizette ki.

Dubrovniknál szálltunk hajóra, amit most Rákosfalvy horvát haverja intézett. A jachton aztán volt minden ami ilyenkor szokott. Gruppen, töméntelen mennyiségű pia, kokózás a vécében, fő a diszkréció felkiáltással. Kár, hogy még erről is készült felvétel.

2019.10.05.  10:04

Azóta komolyabb felvételek is előkerültek a feleségét megcsaló kábítószeres fideszes polgármesterről.

Close