Megütötte és lefejelte, súlyos sérülést okozott

Egy békéscsabai rendezvényen egy 17 éves fiú megütötte és lefejelte a barátjával vitatkozó másik fiatalt, aki súlyosan megsérült. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.

Szóváltás alakult ki két fiatal között 2019. december 29-én 2 óra körül, Békéscsabán, egy rendezvényen. Odament hozzájuk egy 17 éves fiú is, aki a barátjával vitatkozó másik felet először megütötte, majd lefejelte. A bántalmazott, akkor 18 éves férfi orra eltört, nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság testi sértés miatt indított eljárást a 17 éves fiatal ellen. Kihallgatásakor a fiú elmondta, hogy megbánta a történteket. A rendőrség a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az eljárás iratait 2020. június 30-án továbbította a Békéscsabai Járási Ügyészségre – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.
A Keleten olvasása ingyen van, de a működtetése nem! Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!