Megtévesztette az eladót, ellopott egy táskát

Lottózóból lopta el egy nő egy vásárló táskáját Békéscsabán. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte és az eljárás iratait átadta az ügyészségnek, tájékoztatta portálunkat Vargáné Dr. Szombati Andrea r. őrnagy a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Békéscsabán, egy lottózóban, 2018. november 3-án egy vásárló ottfelejtette a táskáját. Egy nő meglátta és zárás után elment érte. Az utcáról beszólt az eladónak, azt mondta, hogy az édesanyja hagyta ott a táskát, adja oda neki. A lottózó alkalmazottja kiadta a táskát, amit a nő elvitt.

A benne talált pénztárcából kivette a pénzt és az üres táskát, illetve tárcát beledobta egy szemetesbe. A nőt a rendőrök azonosították és a Békéscsabai Rendőrkapitányság lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított ellene. A rendőrség a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügy iratait 2019. augusztus 12-én továbbította az ügyészségre.

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.
A Keleten olvasása ingyen van, de a működtetése nem! Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!