Közösségi oldalak

Hírek

Másodjára lopták el egy férfi fűkaszáját Körösladányban

Másodjára lopták el egy férfi fűkaszáját egy lakatlan házból Körösladányban. A rendőrök az első alkalommal elfogták a tettest, és másodjára is visszakerült a gép a tulajdonosához.

A Szeghalmi Rendőrkapitányságra 2023. május 20-án érkezett bejelentés arról, hogy Körösladányban, egy házból, míg az ott lakó férfi távol volt, elloptak egy fűkaszát, egy horgászbotot és egy üres benzines kannát. Miközben a helyszíni szemle zajlott, egy 14 éves fiatalember megjelent a háznál és visszavitte a dolgokat. A rendőröknek elismerte, hogy ő a bűncselekmény elkövetője, barátjával együtt lopták el a keresett botot, kannát és kaszát.

Az utóbbi kettő ügyében folyik egy büntetőeljárás, ugyanis egy hónappal korábban a tulajdonos már fordult a rendőrséghez azért, mert a fűkaszát és az akkor még üzemanyaggal tele kannát elvitték tőle. A rendőrök felderítették a bűncselekményt, megtalálták és visszavitték neki a dolgokat, így kára nem keletkezett. A Szeghalmi Rendőrkapitányságon az első lopás elkövetésével gyanúsítható 55 éves férfi ellen még folyamatban van az eljárás, a két tizenéves ellen pedig most indult nyomozást – tájékoztatta portálunkat Deményné Tűri Zsanett r. hadnagy a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Magyar Nagydíj – Oscar Piastri karrierje első sikerét aratta a Hungaroringen

Oscar Piastri, a McLaren ausztrál versenyzője nyerte a 39. Forma-1-es Magyar Nagydíjat vasárnap a Hungaroringen,

Ádám Martin a görög élvonalba szerződött

Ádám Martin a görög élvonalban szereplő Aszterasz Tripolisz labdarúgócsapatában folytatja pályafutását. A 29 éves támadó

Magyar Nagydíj – Norris vezérletével mclarenes első sor a Hungaroringen

Lando Norris, a McLaren brit versenyzője nyerte a 39. Forma-1-es Magyar Nagydíj szombati időmérő edzését

Az FTC bocsánatkérésre szólítja fel Mártha Bencét

Az FTC bocsánatkérésre szólítja fel Mártha Bencét, a MOL Nyrt. tulajdonában lévő molkupa.hu főszerkesztőjét. Mint

YouTube csatorna