Majdnem 100-al repesztett Békéscsaba belterületén

Békéscsaba belterületén a megengedett 50 helyett 99 km/óra sebességgel hajtott egy autós. A gyorshajtás balesetveszélyes, a rendőrség rendszeresen végez ellenőrzéseket azért, hogy a szabálytalankodókat kiszűrje a forgalomból.

Kis híján a megengedett sebesség kétszeresével hajtott egy autós 2020. május 19-én, délután Békéscsabán, a Gyulai úton. A lakott területen megengedett 50 helyett 99 km/órával ment. Nem ő volt az egyetlen, aki szabálytalankodott, ezen a napon a Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrei vele együtt 34 gyorshajtóról készítettek felvételt – tájékoztatta portálunkat Lipták András r. hadnagy a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.


A sebességtúllépés nagy kockázatot jelent a közlekedésben, a gyorshajtás a három legfőbb baleseti ok között van. Azok, akik túllépik a megengedett sebességet, magukat, utasaikat és közlekedő partnereiket is veszélybe sodorják. A rendőrség rendszeresen végez közúti ellenőrzéseket azért, hogy a szabálytalankodókat kiszűrje a forgalomból, de balesetek, tragédiák megelőzéséért legtöbbet maguk a közlekedők tehetnek. Tartsák be a szabályokat, közlekedjenek türelmesen, figyelmesen, hogy mindenki hazaérjen!

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.
A Keleten olvasása ingyen van, de a működtetése nem! Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!