Loptak, büntetőeljárás indult ellenük

Két fiatalember ellopta egyikük édesapjának kerékpárját Dobozon. Mindkettőjük ellen büntetőeljárás indult, a rendőrök a kerékpárt lefoglalták és visszaadták a férfinek. Az ügy vizsgálata befejeződött.

Házának udvarából ellopták egy férfi kerékpárját 2020. június 11-én, Dobozon. A bűncselekmény napközben, 11 óra és 15 óra 30 perc között történt, amikor a férfi éppen nem volt otthon. A biciklit a 18 éves fia és a barátja vitték el. A fiú rossz viszonyban van az édesapjával, nem laknak együtt, így nem is tudott bemenni a házba. A kerítés alatt mászott be az udvarra, majd felemelte a biciklit és kiadta a társának.


A rendőrök lefoglalták tőlük a kétkerekűt, és a Békéscsabai Rendőrkapitányság mindkettőjük ellen büntetőeljárást indított. A nyomozás vizsgálati szakaszában a rendőrség a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és a büntetőeljárás iratait 2020. július 13-án továbbította az ügyészségre – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.
A Keleten olvasása ingyen van, de a működtetése nem! Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!