Közösségi oldalaink

Hírek

Lopni próbált, tetten érte egy rendőr

Egy lezárt kerékpárt próbált ellopni egy férfi Békéscsabán. Az arra járőröző rendőr tetten érte, így nem tudta ellopni a biciklit. Az ügy vizsgálatát a rendőrség befejezte.

Békéscsabán, a Gyóni Géza utcában, 2019. május 6-án 21 óra 45 perc körül a városban éjszaka gyalogosan szolgálatot teljesítő rendőrjárőrök egyike felfigyelt egy férfira, aki egy kerékpártárolónál felemelt egy kerékpárt. A bicikli a hátsó kerekénél oda volt zárva az egyik tömbház lépcsőháza melletti tárolóhoz. A rendőr megállt és nézte a férfit, hogy mit csinál.

Miután többször megrántotta a felemelt kerékpárt, a törzsőrmester igazoltatta, majd kollégái segítségével előállította. A 21 éves férfi elismerte, hogy a kerékpár nem az övé, ennek ellenére azzal szeretett volna hazamenni. A Békéscsabai Rendőrkapitányság lopás vétség kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított ellene. A rendőrség a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügy iratait 2019. szeptember 17-én továbbította az ügyészségre, tájékoztatta portálunkat Feuerwerker Béla c. r. alezredes, Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

További hírek a kategóriából: Hírek

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.

 

A Keleten oldal olvasása ingyen van, de a működtetése nem ingyenes!

 

Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!