Közösségi oldalak

Hírek

Lopás és csalás gyanúja miatt, valamint körözés alapján történt rendőri intézkedés Békés megyében

A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság 2021. május 18-án lopás miatt őrizetbe vett egy magyarbánhegyesi férfit. A gyanú szerint a 21 éves férfi 2021. április 18-a és 19-e között Magyarbánhegyesen egy nyitva hagyott személygépkocsiból szerelt ki és hozott el egy magnót. Az elfogását megelőző napokban pedig szintén Magyarbánhegyesen, a vasútállomásról vitt el egy lezárt kerékpárt. Emellett az őrizetbe vett férfi ellen több hasonló eset miatt már folyik büntetőeljárás a rendőrkapitányságon.

Csalással gyanúsítható két férfit vett őrizetbe 2021. május 18-án a Szeghalmi Rendőrkapitányság. A jászladányi férfiak egy internetes oldalon hirdettek eladásra fűkaszát. Egy gyulai nő 2020. május 21-én a termékért kért összeget elutalta nekik, de az árut nem kapta meg és a pénzt sem adták vissza. A 31 éves és az 58 éves férfi ellen csalás gyanúja miatt indult büntetőeljárás a rendőrkapitányságon. A nyomozók azt is vizsgálják, hogy hasonló vagyon elleni bűncselekményt követhetett-e még el a két férfi.

Szarvason 2021. május 18-án 10 óra 45 perc körül elfogtak a rendőrjárőrök egy gárdonyi férfit, aki ellen lopás miatt a Győri Járásbíróság elfogatóparancsot adott ki. A 23 éves férfit a rendőrök előállították a Szarvasi Rendőrkapitányságra és őrizetbe vették – tájékoztatta portálunkat Lipták András r. hadnagy a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.