Közösségi oldalak

Hírek

Közlekedési vitából kifolyólag verekedett össze két nő Békéscsabán

Békéscsabai autós és kerékpáros között alakult ki vita. Dulakodtak is egymással, amely során a személygépkocsi vezetője bántalmazta a másik nőt, aki könnyebben megsérült. A rendőrség a garázdaság gyanúja miatt indított büntetőügy vizsgálatát befejezte.

Közlekedési vita alakult ki két nő között 2021. július 20-án 21 óra 15 perc körül Békéscsabán, a Franklin utca és a Gyöngyösi utca kereszteződésében. A szóváltás közben dulakodtak egymással, amely során a személygépkocsi vezetője megrángatta a másik haját és meg is ütötte őt. A bántalmazott biciklis nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett. A Békéscsabai Rendőrkapitányságon garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás a 22 éves békéscsabai autós ellen.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a rendőrség a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és a büntetőeljárás iratait a napokban továbbította az illetékes ügyészségre – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

YouTube csatorna

RSS Sportklub hírek

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.

 

A Keleten oldal olvasása ingyen van, de a működtetése nem ingyenes!

 

Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!