Közösségi oldalak

Hírek

Közlekedési vita fajult garázdaságig Békéscsabán

Egy forgalmi helyzet megítéléséből alakult ki vita egy kamionos és egy autós között Békéscsabán. A kamion sofőrje sértegette és ököllel arcon ütötte a személygépkocsi-vezetőt. A rendőrség a garázdaság miatt indult ügy vizsgálatát befejezte.

Két járművezető között alakult ki nézeteltérés 2020. július 23-án 9 óra körül Békéscsabán, az Orosházi úton. Egy kamionos és egy autós másként ítélte meg ugyanazt a forgalmi helyzetet. Végül mindketten megálltak, majd a kamion sofőrje kiszállt a járműből, odament a személygépkocsi-vezetőhöz, akit sértegetni kezdett és a vita közben megütötte őt. Az idős férfi könnyebben megsérült.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság nyomozói garázdaság elkövetésének gyanúja miatt hallgatták ki a kevermesi kamionost. Kihallgatásán a 48 éves férfi elmondta, hogy azért lett ideges, mert szerinte az autós balesetveszélyesen közlekedett. Szándékosan lassított, majd gyorsított előtte azért, hogy ő ne tudja megelőzni. A rendőrség a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügy iratait a napokban továbbította az ügyészségre – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

RSS Sportklub hírek

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.

 

A Keleten oldal olvasása ingyen van, de a működtetése nem ingyenes!

 

Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!