Közösségi oldalak

Hírek

Két őrizetbe vétel és egy körözött elítélt elfogása történt Békés megyében

Dombegyház külterületén, 2022. május 24-én 14 óra 15 perc körül a Battonya Határrendészeti Kirendeltség rendőrei elfogtak egy német állampolgárt. A férfi gyalogosan, illegálisan lépte át az államhatárt. Igazoltatásakor kiderült, hogy a német hatóság csalás miatt elfogatóparancsot adott ki ellene, ezért a 34 éves férfit a Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság őrizetbe vette.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság 2022. május 24-én őrizetbe vett egy kétsopronyi férfit, mert úgy vezetett, hogy soha nem volt jogosítványa. A rendőrök Kétsopronyban, a Dózsa György utcában állítottak le és igazoltatták. Az engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt a rendőrkapitányság munkatársai három napon belül bíróság elé állíthatják.

Körözött elítéltet fogtak el 2022. május 24-én a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Közterületi Támogató Alosztályának rendőrei Békéscsabán. A 42 éves férfi ellen a Gyulai Törvényszék adott ki elfogatóparancsot, mert a garázdaság és más bűncselekmények miatt rá kiszabott 1 év 6 hónap szabadságvesztése letöltését a kijelölt időpontban nem kezdte meg. A férfit Gyulára, a Békés Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe vitték – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

YouTube csatorna

RSS Sportklub hírek

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.

 

A Keleten oldal olvasása ingyen van, de a működtetése nem ingyenes!

 

Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!