Két határsértőt fogtak el a rendőrök Kétegyháza külterületén

A férfiak nem tudták hitelt érdemlően igazolni a személyazonosságukat és azt, hogy jogszerűen tartózkodnak Magyarországon, tájékoztatta portálunkat Tűri Zsanett c. r. hadnagy a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

A Lőkösháza Határrendészeti Kirendeltség rendőrei 2019. október 21-én 14 óra 50 perckor, Kétegyháza külterületén, lakossági bejelentés alapján igazoltattak két külföldit. A magukat marokkói állampolgárnak valló férfiak nem tudták hitelt érdemlően igazolni a személyazonosságukat és azt, hogy jogszerűen tartózkodnak Magyarországon. A rendőrök előállítják őket a határrendészeti kirendeltségre, ahol megtörténik a meghallgatásuk.


2019.10.22 12:08

Visszakerültek Romániába a Békés megyében elfogott határsértők

Átadták a magyar rendőrök a román hatóság képviselőinek a Kétegyháza közelében elfogott marokkói férfiakat, a Lőkösháza Határrendészeti Kirendeltség rendőrei 2019. október 21-én 14 óra 50 perc körül Kétegyháza külterületén ellenőriztek két külföldi férfit. Mindketten marokkói állampolgárnak vallották magukat, de egyikük sem tudta hitelt érdemlően igazolni a személyazonosságát, illetve azt, hogy jogszerűen tartózkodik Magyarországon. A határrendészek előállították őket a Lőkösháza Határrendészeti Kirendeltségre, ahol megtörtént a meghallgatásuk, majd 2019. október 22-én 11 órakor mindkét férfit átadták a román hatóság képviselőinek.