Két határsértőt fogtak el a rendőrök Kardoskúton

A külföldiek nem tudták hitelt érdemlően igazolni a személyazonosságukat és azt, hogy jogszerűen tartózkodnak Magyarországon. A rendőrök előállítják őket, tájékoztatta portálunkat Feuerwerker Béla c. r. alezredes, Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Két határsértőt fogtak el a rendőrök 2019. november 27-én 6 óra 5 perckor Békés megyében. A két férfit lakossági bejelentést követően ellenőrizték Kardoskúton, a vasútállomáson. A külföldiek marokkói állampolgárnak vallották magukat, de nem tudták hitelt érdemlően igazolni a személyazonosságukat, és azt, hogy jogszerűen tartózkodnak Magyarországon.  A rendőrök előállítják őket a Battonya Határrendészeti Kirendeltségre, ahol megtörténik a meghallgatásuk.

14:36

Átadták a Kardoskúton elfogott határsértőket a román hatóságnak

A rendőrjárőrök előállították a határsértőket a Battonya Határrendészeti Kirendeltségre, ahol megtörtént a meghallgatásuk., majd 2019. november 27-én, 14 óra 00 perckor átadták őket a román hatóság képviselőinek, tájékoztatta portálunkat Lipták András a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Close