Két határsértőt fogtak el a rendőrök Dombegyházon

A magukat indiai és pakisztáni állampolgárnak valló férfiak nem tudják hitelt érdemlően igazolni azt, hogy jogszerűen tartózkodnak Magyarországon.

Dombegyházon, 2019. augusztus 19-én, 14 óra 40 perc körül a rendőrök lakossági bejelentés alapján elfogtak két külföldit. Az egyik férfi indiainak, a másik férfi pedig pakisztáni állampolgárnak vallja magát, de egyikük sem tudja hitelt érdemlően igazolni a személyazonosságát és azt, hogy jogszerűen tartózkodik Magyarországon. A rendőrök előállítják őket a Battonya Határrendészeti Kirendeltségre, ahol megtörténik a meghallgatásuk, tájékoztatta portálunkat Tűri Zsanett c. r. hadnagy a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

07:51

A rendőrök előállították őket a Battonya Határrendészeti Kirendeltségre, ahol megtörtént a meghallgatásuk, majd 2019. augusztus 20-án, 7 órakor átadták mindkét férfit a román hatóság képviselőinek, tájékoztatta portálunkat Tűri Zsanett c. r. hadnagy a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.
A Keleten olvasása ingyen van, de a működtetése nem! Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!