Két közlekedési baleset, egy őrizetbe vétel

Békés megyében, 2020. május 30-án két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre – tájékoztatta portálunkat Vargáné Dr. Szombati Andrea r. őrnagy a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Kondoros külterületén, 14 óra 10 perckor letért az útról és felborult egy személygépkocsi. A jármű vezetője és utasa könnyű sérülést szenvedett. Szeghalom külterületén, 21 óra 15 perc körül szintén felborult egy személygépkocsi, az autó vezetője könnyebben megsérült.

A Szarvasi Rendőrkapitányság 2020. május 30-án járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vett egy kisújszállási férfit. A 37 éves férfi személygépkocsival közlekedett Gyomaendrődön annak ellenére, hogy a bíróság eltiltotta a járművezetéstől. A rendőrség munkatársai a férfit három napon belül bíróság elé állíthatják.

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.
A Keleten olvasása ingyen van, de a működtetése nem! Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!