Közösségi oldalak

Hírek

Kék hírek Békés megyéből

Békésen őrizetbe vétel, Szarvason garázdaság, Orosházán ittas és eltiltás hatálya alatti járművezetés miatt történt rendőri intézkedés – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

Békésen, a Táncsics Mihály utcában 2021. november 20-án előállítottak a rendőrök egy 27 éves férfit. Személygépkocsival közlekedett annak ellenére, hogy vezetői engedéllyel nem rendelkezett. A Békési Rendőrkapitányság a férfit engedély nélküli vezetés szabálysértés miatt őrizetbe vette, és a rendőrkapitányság munkatársai három napon belül bíróság elé állíthatják.

Szarvason, 2021. november 20-án 20 óra körül előállítottak a rendőrök három férfit, mert szóváltást követően bántalmazták ismerősüket. A férfi könnyebben megsérült. A Szarvasi Rendőrkapitányság garázdaság vétség miatt nyomozást rendelt el és a rendőrök vizsgálják, hogy kinek milyen szerepe volt a konfliktusban.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 2021. november 20-án 21 óra 30 perc körül Orosháza külterületén. Egy személygépkocsi vezetőjénél jelzett alkoholfogyasztást a szonda. A bajai autóst a rendőrök előállították az Orosházi Rendőrkapitányságra, ahol a további két légalkoholmérés is megerősítette az ittasság gyanúját. Emellett úgy vezetett, hogy a Kecskeméti Törvényszék eltiltotta a járművezetéstől. A 45 éves férfi ellen büntetőeljárás indult.