Közösségi oldalak

Hírek

Kárt okozott, elhajtott, de a rendőrök előállították

Kocsijával nekitolatott egy férfi egy parkoló autónak Szeghalmon. Ahelyett, hogy a károsulttal megpróbálta volna felvenni a kapcsolatot, elhajtott, a rendőrök azonban azonosították.

Valaki nekiment a parkoló autójának, erről tett bejelentést egy férfi 2021. december 30-án, reggel Szeghalmon. A kocsi a Fáy András utcában, egy társasház előtt állt. A bejelentés után a rendőrök minden információt igyekeztek összegyűjteni, ami kapcsolatba hozható a történtekkel. Kiderítették, hogy előző este 22 óra 15 perc körül történhetett a baleset, egy tolató autó ment neki a kocsinak, így keletkezett a több mint 200 ezer forintos kár.

A sérült autón nem volt semmilyen üzenet, a károkozó nem adta meg az adatait, telefonszámát, hogy a károsult felvehesse vele a kapcsolatot és rendezzék az ügyet. Miután a közlekedési rendőrök megtudták, hogy a baleset okozója milyen márkájú autóval volt, sorra ellenőrizték a szóba jöhető járműveket. A munka négy nap elteltével eredményre vezetett, 2022. január 3-án megtalálták a kocsit és a vezetőjét is. A Szeghalmi Rendőrkapitányság a férfi ellen eljárást indított – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.