Közösségi oldalaink

Hírek

Jobbik: Zárjanak be a kaszinók és a kártyatermek is este 11-kor!

Hidegzuhanyként érte a zenei és a vendéglátóipart Orbán Viktornak az a bejelentése, miszerint szeptember 21-től minden szórakozóhelynek be kell zárnia 23 órakor. Maradtak azonban olyan egységek, amelyek valahogy kimaradtak ebből a szigorításból: a kaszinók és a kártyatermek!

A kormányrendelet ezekre a helyekre ugyanis nem vonatkozik. Úgy látjuk, hogy ezzel ismét bővült az Orbán-kormány abszurd és álságos védekezési politikája, hiszen ők úgy gondolják, hogy a zsúfolt kaszinókban, a nyerőgépek és a kártyaasztalok mellett nem jelent veszélyt a vírus. Bizonyára nem véletlen, hogy a sötét barlangoknak is nevezett termekben a fideszesek szerint kevésbé tombol a COVID, hiszen a kaszinóbiznisz természetesen a Fidesz holdudvarába tartozik, és hatalmas hasznot hoz a nertársaknak, a nyereség pedig a legtöbb esetben közvetlenül és adózatlanul vándorol a kormányközeli oligarchák zsebébe.

Felháborítónak tartjuk ezt a kettős mércét is! Követeljük a kormánytól, hogy a kaszinókra és a kártyatermekre is haladéktalanul terjessze ki a szigorítást, ne vonja ki a saját holdudvarát a rendelet hatálya alól, vagy pedig azonnal töröljék el a 23 óra utáni kötelező zárást! Ennek érdekében határozati javaslatot nyújtunk be, amelynek megszavazásával Orbánék bizonyíthatják, hogy az említett szolgáltatók kihagyása csak újabb tévedés volt részükről, és orvosolni szeretnék a problémát!

Beleznay Zsuzsanna, a Jobbik nő- és családügyi politikusa
Nunkovics Tibor, a Jobbik országgyűlési képviselője

További hírek a kategóriából: Hírek

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.

 

A Keleten oldal olvasása ingyen van, de a működtetése nem ingyenes!

 

Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!