Ittasan vezetett, fának ütközött és felborult

Családi, baráti körben ünnepelt, ahol italozott is egy férfi. Ezután autót vezetett és balesetet szenvedett Szeghalom közelében. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.

Ittasan vezetett, árokba hajtott, majd fának ütközött és felborult személygépkocsijával egy férfi 2020. május 30-án 21 óra után néhány perccel, Szeghalom külterületén. A balesetben könnyű sérülést szenvedett az autó vezetője, akinél a szonda alkoholfogyasztást jelzett. A rendőrök ezért orvosi vizsgálatra és mintavételre vitték. A rendőrségi eljárás során kirendelt igazságügyi szakértő megállapította, hogy a 45 éves szeghalmi férfi szervezetében alkohol volt, ittas állapotban vezetett. A férfi kihallgatásán elismerte, hogy mielőtt elindult a járműjével egy családi, baráti ünnepségen volt, ahol pálinkát és sört is ivott.

A Szeghalmi Rendőrkapitányság az ittas állapotban elkövetett járművezetés vétség miatt indult nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az ügy iratait 2020. július 28-án továbbította az ügyészségre. Az eljárás során a rendőrség kezdeményezte a férfi vezetési jogosultságának szüneteltetését – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

Copyright © 2015-2021 KELETEN.HU – Impresszum