Ittasan okozott balesetet a felelőtlen férfi, gyermeke súlyosan megsérült

Balesetet okozott egy autós Füzesgyarmaton. Vele utazott nyolc éves fia, aki súlyosan megsérült. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.

Súlyos sérüléssel járó közlekedési baleset történt 2020. május 22-én 23 óra körül Füzesgyarmaton, ahol egy autó letért az útról és oszlopnak ütközött. A balesetben a jármű vezetőjének nem esett baja, de 8 éves fia súlyos sérülést szenvedett. Az akkor 35 éves füzesgyarmati férfinál a szonda pozitív jelzést mutatott, ezért a rendőrök mintavételre és orvosi vizsgálatra vitték. Az igazságügyi szakértői vizsgálat is igazolta az ittas járművezetés gyanúját. A füzesgyarmati férfi kihallgatásán elmondta, hogy vezetés előtt szalonnasütésen volt egy ismerősénél, akinél sört ivott.

A Szeghalmi Rendőrkapitányság a füzesgyarmati autóst súlyos testi sértést okozó ittas járművezetés bűntett elkövetésével gyanúsítja és az ügyének vizsgálatát befejezte. A büntetőeljárás iratait a rendőrség 2020. július 29-én továbbította az ügyészségre – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

Copyright © 2015-2021 KELETEN.HU – Impresszum