Közösségi oldalak

Hírek

Ittas járművezetés gyanúja miatt és körözés alapján intézkedtek a rendőrök Békés megyében

Békés megyében 2022. február 3-án, három helyen intézkedtek a rendőrök ittas járművezetés gyanúja miatt.

Először Nagybánhegyes külterületén 2 óra 45 perc körül egy tehergépkocsival közlekedő tótkomlósi férfinál mutatott pozitív értéket az alkoholszonda.

Ezután Kondoroson, a Szénási útról 13 óra 30 perc körül állítottak elő a rendőrjárőrök egy kondorosi teherautóst, mert nála szintén pozitív lett az igazoltatáskor végzett légalkoholmérés eredménye.

Végül Békéscsabán, a Fényesi utcában 18 óra 30 perc körül egy békéscsabai autósnál jelzett a szonda alkoholfogyasztást. A helyszíni, pozitív eredménnyel végződött mérés után a kondorosi férfit orvosi vizsgálatra és mintavételre vitték a rendőrjárőrök. A tótkomlósi és békéscsabai férfi esetében pedig két újabb légalkohol mérést végeztek, amelyek szintén megerősítették az ittas járművezetés gyanúját. A rendőrség a három férfi vezetői engedélyét elvette és büntetőfeljelentést tett ellenük.

Orosházán 2022. február 3-án 9 óra körül a rendőrök elfogtak egy békéscsabai férfit, aki ellen a Pesti Központi Kerületi Bíróság elfogatóparancsot adott ki kifosztás bűncselekmény miatt. A 22 éves férfit a rendőrjárőrök előállították az Orosházi Rendőrkapitányságra és értesítették a körözését elrendelő bíróságot.

Kaszaperen, az Ady útról 2022. február 3-án előállítottak a rendőrjárőrök egy békési férfit, akinek közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény elkövetése miatt körözését rendelte el a Szeghalmi Rendőrkapitányság. A 29 éves férfit a Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság nyomozói gyanúsítottként kihallgatták – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.